Maak kennis met ons team

Dierenarts Manon Godefroy-Mulders

Als kind droomde ik al om dierenarts te worden. In 2006 werd deze droom dan eindelijk werkelijkheid. Na een zware studie in Gent mocht ik me dan eindelijk dierenarts noemen. Na mijn afstuderen ben ik meteen gaan werken. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Ook heb ik veel ervaringen opgedaan als dierenarts van het dierenasiel in Heerlen. De verschillende dieren, karakters en lichamelijke problemen waarmee ze het asiel binnen gebracht werden was een echte uitdaging. Hierdoor ben ik wel de dierenarts geworden die ik nu ben.

De gedachte om een eigen praktijk te beginnen werd steeds sterker. Na veel voorbereidingen opende de praktijk op 14 maart 2011 haar deuren.
Het gezegde de klant is koning, is bij mij gevormd als: Het dier is koning. Ik vind het belangrijk dat de dieren (en natuurlijk ook de baasjes) zich op hun gemak voelen in de praktijk. Mijn visie is dat je met rust en geduld het meeste uit een consult kunt halen. Dit vind ik belangrijk zodat ik de dieren de best mogelijke behandeling kan bieden.

Naast dat ik dierenarts ben, ben ik ook moeder. Ik ben hierdoor tegenwoordig iets minder vaak te vinden in de praktijk. Naast het werk achter de schermen ben ik op maandag, woensdag en donderdag te vinden in de praktijk.

Ik woon samen met mijn man, drie dochtertjes en onze drie katten (Pino, Joris en Rooie).

Dierenarts Celine Lemmens

Geboren en getogen in Zuid-Limburg was ik vaak in de natuur te vinden. Diergeneeskunde was voor mij dan ook de mooiste manier om mijn interesse voor geneeskunde en liefde voor dieren en natuur te combineren. Ik vind het heel interessant om te begrijpen hoe het lichaam van een dier werkt en te achterhalen waar het misloopt wanneer een dier ziek wordt. Voor mij staan hierbij zowel aandacht voor het dier als goede communicatie en overleg met de eigenaar centraal. In 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren in Gent. Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan bij Kliniek voor Gezelschapsdieren Heerlen. Mijn favorieten vakgebieden zijn neurologie en chirurgie. Daarnaast heb ik een passie voor wildlife & conservation. In mijn vrije tijd sport ik graag (tennis, hardlopen, fitness). Met veel plezier ben ik op dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk te vinden.

Paraveterinair Nadine Nijssen

De gedachte als kind al om met dieren te gaan werken is al jong aangewakkerd. Ik denk dat dit voor veel mensen spreekt die werkzaam zijn in de dierenartspraktijk. Ik heb altijd al een klik met dieren gehad. In 2009 ben ik afgestudeerd paraveterinair aan het Helicon college in Nijmegen. Na veel ervaring opgedaan te hebben door stages, kon ik direct na mijn afstuderen aan de slag in een praktijk. Na met twee praktijken kennis gemaakt te hebben (waar ik ook werkzaam ben geweest met Manon samen) ben ik vanaf dag één aangenomen in deze praktijk. Manon wist natuurlijk al welke kwaliteiten ik had. Ik heb de praktijk zien groeien, en ben blij dat ik hier deel aan heb kunnen nemen. Het persoonlijke klantencontact wat in de jaren is opgebouwd, vind ik zelf heel fijn. Jezelf ontplooien vind ik heel belangrijk. Om te kunnen zorgen voor een zo goed mogelijke zorg voor de dieren volg ik hiervoor ook regelmatig cursussen. Dieren kunnen niet voor zichzelf praten, daar zijn wij voor.
Ik ben een duizendpoot in de praktijk. Al gaat mijn grootste interesse uit naar het assisteren in de operatiekamer.

Behalve de woensdagmiddag ben ik de hele week werkzaam in de praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend, 2 dochters en onze twee katten Pip en Saar.