Maak kennis met ons team

Dierenarts Manon Godefroy-Mulders

Als kind droomde ik al om dierenarts te worden. In 2006 werd deze droom dan eindelijk werkelijkheid. Na een zware studie in Gent mocht ik me dan eindelijk dierenarts noemen. Na mijn afstuderen ben ik meteen gaan werken. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Ook heb ik veel ervaringen opgedaan als dierenarts van het dierenasiel in Heerlen. De verschillende dieren, karakters en lichamelijke problemen waarmee ze het asiel binnen gebracht werden was een echte uitdaging. Hierdoor ben ik wel de dierenarts geworden die ik nu ben.
De gedachte om een eigen praktijk te beginnen werd steeds sterker. Na veel voorbereidingen opende de praktijk op 14 maart 2011 haar deuren.
Het gezegde de klant is koning, is bij mij gevormd als: Het dier is koning. Ik vind het belangrijk dat de dieren (en natuurlijk ook de baasjes) zich op hun gemak voelen in de praktijk. Mijn visie is dat je met rust en geduld het meeste uit een consult kunt halen. Dit vind ik belangrijk zodat ik de dieren de best mogelijke behandeling kan bieden.

Naast dat ik dierenarts ben, ben ik ook moeder. Ik ben hierdoor tegenwoordig iets minder vaak te vinden in de praktijk. Naast het werk achter de schermen ben ik op maandag, woensdag en donderdag te vinden in de praktijk.

Ik woon samen  met mijn man, twee dochtertjes, drie katten ( Pino, Joris en Rooie), onze Vlaamse reus (Koen) en onze Duitse reus (Helga).

Dierenarts Birgit Brants

Als kind ben ik opgegroeid met dieren. Ik liep vroeger mee met de dierenarts die mijn ouders destijds hadden. Deze dierenarts heeft mij erg gestimuleerd om zelf dierenarts te worden. In 2013 was het dan eindelijk zover, ik was afgestudeerd dierenarts aan de universiteit in Gent. Toen begon de uitdaging pas echt. Werkervaring opdoen, en een baan zoeken. Ik heb in meerdere praktijken meegelopen om ervaring op te doen, waaronder ook in deze praktijk. Ook heb ik in verschillende praktijken vakantie/ zwangerschapsvervangingen gedaan. Toch bleef de kriebel om de diergeneeskunde in het buitenland te ervaren erg sterk. Daarom heb ik als vrijwilliger in Kosovo en India gewerkt. In 2015 ben ik 3 maanden werkzaam geweest in Saudi- Arabië. Vanaf juni 2015 ben ik in dienst getreden in deze praktijk.

Ik vind het een hele leuke praktijk om in te werken. De variatie in klanten en dieren vind ik vooral heel leuk. Ik volg regelmatig bijscholingen. Naast de algemene diergeneeskunde wil ik mij meer gaan toeleggen op de oogheelkunde . Hiervoor ben ik al bezig met cursussen.

U kunt mij vinden in de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ook in het weekend en de avonden kunt u mij vaker tegenkomen.

Ik woon samen met mijn vriend en mijn kat Phoibe.

Paraveterinair Nadine Nijssen

De gedachte als kind al om met dieren te gaan werken is al jong aangewakkerd. Ik denk dat dit voor veel mensen spreekt die werkzaam zijn in de dierenartspraktijk. Ik heb altijd al een klik met dieren gehad. In 2009 ben ik afgestudeerd paraveterinair aan het Helicon college in Nijmegen. Na veel ervaring opgedaan te hebben door stages, kon ik direct na mijn afstuderen aan de slag in een praktijk. Na met twee praktijken kennis gemaakt te hebben (waar ik ook werkzaam ben geweest met Manon samen) ben ik vanaf dag één aangenomen in deze praktijk. Manon wist natuurlijk al welke kwaliteiten ik had. Ik heb de praktijk zien groeien, en ben blij dat ik hier deel aan heb kunnen nemen. Het persoonlijke klantencontact wat in de jaren is opgebouwd, vind ik zelf heel fijn. Jezelf ontplooien vind ik heel belangrijk. Om te kunnen zorgen voor een zo goed mogelijke zorg voor de dieren volg ik hiervoor ook regelmatig cursussen. Dieren kunnen niet voor zichzelf praten, daar zijn wij voor.
Ik ben een duizendpoot in de praktijk. Al gaat mijn grootste interesse uit naar het assisteren in de operatiekamer.

Behalve de woensdagmiddag ben ik de hele week werkzaam in de praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten Pip en Saar.