Maak kennis met ons team

Dierenarts Manon Godefroy-Mulders

Als kind droomde ik al om dierenarts te worden. In 2006 werd deze droom dan eindelijk werkelijkheid. Na een zware studie in Gent mocht ik me dan eindelijk dierenarts noemen. Na mijn afstuderen ben ik meteen gaan werken. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Ook heb ik veel ervaringen opgedaan als dierenarts van het dierenasiel in Heerlen. De verschillende dieren, karakters en lichamelijke problemen waarmee ze het asiel binnen gebracht werden was een echte uitdaging. Hierdoor ben ik wel de dierenarts geworden die ik nu ben.

De gedachte om een eigen praktijk te beginnen werd steeds sterker. Na veel voorbereidingen opende de praktijk op 14 maart 2011 haar deuren.
Het gezegde de klant is koning, is bij mij gevormd als: Het dier is koning. Ik vind het belangrijk dat de dieren (en natuurlijk ook de baasjes) zich op hun gemak voelen in de praktijk. Mijn visie is dat je met rust en geduld het meeste uit een consult kunt halen. Dit vind ik belangrijk zodat ik de dieren de best mogelijke behandeling kan bieden.

Naast dat ik dierenarts ben, ben ik ook moeder. Ik ben hierdoor tegenwoordig iets minder vaak te vinden in de praktijk. Naast het werk achter de schermen ben ik op maandag, woensdag en donderdag te vinden in de praktijk.

Ik woon samen met mijn man, drie dochters en onze drie katten (Pino, Joris en Rooie).

Dierenarts Chantal Daamen

Mijn naam is Chantal Daamen. In 2017 ben ik als dierenarts afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Na mijn afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan als interne dierenarts bij een asiel. Hier heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt, heel veel geleerd, en altijd veel voldoening uit mijn werk gehaald. Er is niks mooiers om een hulpeloos dier zonder eigenaar op te lappen en er vervolgens een nieuw, gouden mandje voor te zoeken.

Na 3,5 jaar was het tijd voor iets nieuws, de “echte” praktijk. Na een korte tijd gewerkt te hebben bij een andere praktijk, ben ik vanaf nu werkzaam bij Kliniek voor Gezelschapsdieren in Heerlen.

Naast het werk als dierenarts ga ik er graag op uit samen met mijn vriend en ons hondje Benji, die natuurlijk is blijven plakken uit het asiel. Daarnaast heb ik een nog een paard Luna waar ik graag leuke ritjes mee maak. Verder vind ik het ook altijd gezellig om dingen te doen met vrienden en familie. Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking en hoop jullie snel allemaal te zien in de praktijk!

Paraveterinair Nadine Nijssen

De gedachte als kind al om met dieren te gaan werken is al jong aangewakkerd. Ik denk dat dit voor veel mensen spreekt die werkzaam zijn in de dierenartspraktijk. Ik heb altijd al een klik met dieren gehad. In 2009 ben ik afgestudeerd paraveterinair aan het Helicon college in Nijmegen. Na veel ervaring opgedaan te hebben door stages, kon ik direct na mijn afstuderen aan de slag in een praktijk. Na met twee praktijken kennis gemaakt te hebben (waar ik ook werkzaam ben geweest met Manon samen) ben ik vanaf dag één aangenomen in deze praktijk. Manon wist natuurlijk al welke kwaliteiten ik had. Ik heb de praktijk zien groeien, en ben blij dat ik hier deel aan heb kunnen nemen. Het persoonlijke klantencontact wat in de jaren is opgebouwd, vind ik zelf heel fijn. Jezelf ontplooien vind ik heel belangrijk. Om te kunnen zorgen voor een zo goed mogelijke zorg voor de dieren volg ik hiervoor ook regelmatig cursussen. Dieren kunnen niet voor zichzelf praten, daar zijn wij voor.
Ik ben een duizendpoot in de praktijk. Al gaat mijn grootste interesse uit naar het assisteren in de operatiekamer.

Behalve de woensdagmiddag ben ik de hele week werkzaam in de praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend, 2 dochters en onze twee katten Pip en Saar.

Paraveterinair Celine Cörvers

Op het moment dat ik begon aan mijn opleiding ging er een wereld voor mij open. Ik had iets gevonden dat me aansprak en ik “echt leuk” vond. Ook leerde ik mijzelf goed kennen en wist ik precies wat ik in de toekomst zou willen doen. In het laatste jaar van de opleiding heb ik de kans gekregen om in deze praktijk te werken. In het voorjaar van 2020 heb ik mijn diploma behaald als “paraveterinair dierenartsassistent”. Op de werkvloer vind ik belangrijk dat zowel de eigenaar als het dier het bezoek als prettig ervaren. Op het moment dat een dier geholpen moet worden gooi ik alles in de strijd. Ik ben van alle markten wel thuis! Het is voor mij niet zomaar werk, maar passie!

Toen ik nog jong was hadden wij veel dieren thuis. Als er iets gedaan moest worden bij de dieren was dat voor mij geen probleem! Dat ging allemaal vanzelf. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het verzorgen en fokken van dieren, rij ik paard, sta ik op rommelmarkten, daarnaast ga ik graag naar muziekfestivals en onderhoud ik mijn sociale contacten.

Paraveterinair Danique Vogelzang

Sinds dat ik klein was wist ik meteen wat ik later wilde worden. De vraag: “wat wil jij later worden als je groot bent?” was voor mij dus niet moeilijk. Mijn antwoord op deze vraag was altijd “dierenartsassistente“. Ik heb de opleiding gevolgd aan het Citaverde College in Heerlen. Door verschillende stages te lopen wist ik precies wat ik wilde. Dit was werken in een kleine knusse praktijk. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik hier stage gelopen en zo een baan aangeboden gekregen. Hier kon ik natuurlijk geen nee op zeggen. In het voorjaar van 2020 ben ik samen met Celine afgestudeerd als dierenartsassistente/paraveterinair. De zorg voor dier en baasje vind ik erg belangrijk. Ik vind alles wat wij in de praktijk kunnen doen erg leuk.

Zelf hebben wij 4 chihuahua’s Bella, Zoe, Fay en Noa. Naast mijn baan hier werk ik nog bij een andere praktijk. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, muziekfestivals bezoeken, met de honden wandelen en met vrienden iets drinken.

Ik ben de maandag en woensdag werkzaam op de praktijk.