Actie maand mei en juni

Vlooienpreventie

De winter is niet streng genoeg geweest om alle vlooien en teken te doden. Nu is het voorjaar weer aangebroken. Door dit afwisselende weer kunnen vlooien en teken zich weer snel vermenigvuldigen.

Van vlooien kunnen uw huisdieren erge huidproblemen krijgen. Door teken kunnen ze de ziekte van Lyme oplopen. Deze problemen kunt u beter voorkomen dan genezen. Dit bespaart u en uw huisdier een tripje naar de dierenarts.

Wilt u voorkomen dat uw huisdier vlooien en/ of teken krijgt, behandel hem/haar dan goed.
Om vlooien en tekenbehandeling onder de aandacht te brengen hebben wij daarom in Mei en Juni deze actie:

Op alle vlooien- en tekenproducten (Advantix, Stronghold, Activyl, Activyl tickplus, Advantage, Seresto, Bravecto, Advocate en Comfortis) krijgt u in deze maanden :
10 % korting

Let op: Geef aan de assistente door als u uw huisdier meeneemt op vakantie. In sommige landen zijn buiten vlooien en teken ook nog muggen en steekvliegen actief. Hiervoor bestaat ook een specifiek product.

Ontworming

Ook ontworming is zeer belangrijk voor uw huisdier. Het advies is 4 keer per jaar een preventieve wormkuur te geven. Honden en katten lopen zich op vele manieren wormen op. Hierdoor kan uw huisdier zich erg ziek gaan voelen.

Deze wormen zijn ook zeer besmettelijk voor kinderen en volwassenen. Hiervoor geldt dus ook: “Beter voorkomen dan genezen.”

Voor alle ontwormingsproducten geldt in deze maanden: 4 halen 3 betalen!

Let op: Geef aan de assistente het gewicht en het ras door van uw huisdier.